Waarom trainen met bodytec?

Tijdens een Bodytec training worden alle grote spiergroepen in één keer tegelijkertijd getraind. Om de 3 a 4 seconden vindt er een aanspanning plaats van alle spiervezels waarna er weer een ontspanning plaats vindt van 3 a 6 seconden afhankelijk van het niveau van de deelnemer. Door elektrische stimulatie wordt het prestatievermogen van het gehele lichaam verhoogd. Dit is binnen korte tijd merkbaar én zichtbaar. Net als bij iedere andere trainingsvorm is het essentieel dat er regelmatig wordt getraind om een blijvend effect te realiseren.

Door Bodytec training wordt het lichaam bewezen sterker, sneller en fitter zonder dat je eerst extra kilo’s spiermassa hebt ontwikkeld. Er wordt efficiënter omgegaan met dezelfde spiermassa, die een groter percentage aan spiervezels activeert om meer power te kunnen leveren die langer vol te houden is.

Voor de Bodytec Training gebruiken wij de apparatuur van de Duitse marktleider Miha bodytec. De Miha bodytec apparatuur is gebaseerd op jarenlang onderzoek en uitgebreid getest. Niet alleen topsport verenigingen als FC Bayern München en het Duitse Nationale voetbalelftal zetten Miha bodytec in voor Bodytec Training.

Ook atleten als Usain Bolt

...de snelste man ter wereld, (zie Facebook ) en tientallen Nederlandse topsporters zetten Miha bodytec in om hun prestaties te optimaliseren. Deze professionals verkiezen Miha bodytec apparatuur vanwege de effectiviteit, kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid. Een absolute vereiste voor professionele partijen om een dergelijk product of trainingsmethodiek in te zetten.

Voor informatie over onderzoeken naar ems training. (zie Miha Bodytec. ) 

 
  • Demo Image
  • Demo Image
 

Waarom is het zo effectief?

• Je lichaam in vorm krijgen in slechts 20 minuten per training.

• Figuurcorrectief trainen op benen, billen buik zones

• Vermindering van cellulitis

• Geschikt voor iedereen vanaf 16 jaar

• Tijdbesparend, omvangverlies en sporten ineen

• Gladde stevige huid